ประชาสัมพันธ์ การฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการ เรื่อง Start up with Molecular Gastronomy and Cuisine for Creation of the Culinary Arts and Innovative Foods

         

          การฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการ  เรื่อง Start up with Molecular Gastronomy and Cuisine for Creation of the Culinary Arts and Innovative Foods  ระหว่างวันที่ 1-3 สิงหาคม 2560 ระยะเวลาการฝึกอบรม 3 วัน รับจำนวนจำกัดเพียง  30 ท่าน ณ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตบางเขน สนใจติดต่อ โทร 02-9428629-35 ต่อ 1805, 1223 หรือ 099 419 7865 , 0629617655  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

การสมัครจะสมบูรณ์เมื่อท่านส่งหลักฐานการโอนเงินเรียบร้อยแล้ว
 

Molecular gastronomy is a subdiscipline of food science that seeks to investigate the phenomenon occurring during culinary transformations by scientific point of view such as theory in physics and chemistry. The study could link to techniques, artistic, and social which related to cooking. For example: how cooking methods affect the eventual texture and flavor of food ingredients?

 

Molecular cuisine is a modern style of cooking. The scientifically advanced cooking has enabled chefs to present plates that are fun, surprising and theatrical, and create better flavors. It is particularly well-suited to events in which unusual items are a fantastic talking point for guests and often help them break the ice. The creation of high quality or new innovative dishes could be useful for food services and food industries. Techniques popularly use in molecular cuisine are gelification, temperature controlled cooking, spherification, deep freezing, foaming, etc.

สามารถดาวน์โหลดเอกสารได้ที่ลิงค์ด้านล่างนี้ค่ะ

1. กำหนดการ

2. แบบตอบรับเข้าร่วมการฝึกอบรมเชิงปฏิบัติการ

 

Top